DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Het is weer dat moment van het jaar: het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar zat ik lekker in pyjama op de bank te genieten, maar vanavond gaan Edo en ik met meerderen naar vrienden om het ‘spektakel’ in groepsverband mee te maken. De spannende vraag Zullen We Dit Jaar Wel Winnen? is ons ontnomen, dus doen we relaxt en hebben we alleen nog maar oog voor de mooie mannen en de lelijke jurken.

Image Hosted by ImageShack.us

Categories: Read

10 thoughts on “Liedjes

 1. Harriet says:

  Veel plezier vanavond.
  Wij gaan een dvd-tje kijken: National Treasure.

  Like

 2. Marco Online says:

  Vanavond uit eten en naar de bios. Donderdag al gekeken naar de voorronde, Nederland ligt er toch al uit. Helaas…..Fijn weekend !

  Like

 3. Pasula says:

  Hier hetzelfde; ik zit momenteel al bij vrienden en heb even de pc in gebruik genomen πŸ˜‰
  Ach, we zien het wel vanavond, het wordt in elk geval relaxt songfestival kijken…

  Veel plezier gewenst!

  Like

 4. Steve says:

  Ik ga (natuurlijk) ook kijken. Ik hoop dat er meer leuke liedjes tussen zitten dan tijdens de voorronde.

  Like

 5. Morgaine says:

  Uhm… toen het tweede nummer begon het ik het einde niet meer gehaald, ben naar bed gegaan en heerlijk geslapen tot een uur of 6, vond ik een beter plan eigenlijk, tis niet meer zoals het vroeger was…

  Give me back the good old days πŸ˜‰

  fijne zondag!

  xxxjes
  liefs
  mij

  Like

 6. diaantje says:

  voor het eerst sinds jaren blijven hangen bij songfestival. vond het voor de verandering eens een keertje leuk. zaten best wat leuke dingen bij, paul deed het leuk en ach ja vond het gewoon leuk. had voor mezelf een lijstje gemaakt met wat ik wel goed vond, wat ik wel aardig vond en wat ik niets vond, en ik moet zeggen ik zat er bijna (op griekenland na, wat een raar geval zeg) nergens naast. kortom, helaas zonder nederland, maar toch best wel geslaagd….. πŸ™‚

  Like

 7. DAVE. says:

  Tja Dray. Het hoge woord is eruit. Ik heb alleen de voorrondes gezien, en omdat Nederland er niet bij was, heb ik het gelaten voor wat het is. De uitslag die ik vanochtend las is ronduit bedroevend..

  Like

 8. Le Roi says:

  En?….ik hoop dat ik ooit nog een reden kan vinden om te kijken, wat een bagger!

  Like

 9. gre c says:

  erg he,dat finland heeft gewonnen.als dit het is, dan hoeft het voor mij niet meer!!!!!!

  Like

 10. Teunt says:

  Mooie mannen die winnaars? πŸ™‚

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: