DRAY BOSMA

Be happy.

Ik heb net gekeken naar het Nationaal Song Festival met de Toppers. Gepresenteerd door Jack van Gelder. De vijfkoppige vakjury die hun zegje mochten doen, bestaat uit TROS-radiopresentator Daniël Dekker, Getty Kaspers (Teach-In),tekstschrijver/producer Emile Hartkamp, Tony Berk (voormalig radiopresentator) en actrice/zangeresTatjana Simic.

De liedjes die de Toppers vanavond ten gehore brachten konden mij niet echt bekoren. Ik ben van mening dat men het winnende liedje kan kiezen uit de minst slechte van de zes. Ikzelf vond het laatste nummer ‘Shine’ het minst stom. Hoogtepunt voor mij vond ik het optreden van Your Votes (en Rolf Koster -nice!- in het bijzonder). Ze zongen een medley van wel leuke diverse songfestivalsongs.

Over een half uur wordt bekend gemaakt met welk liedje de Toppers naar Moskou gaan. Top of Flop?

ESC

Categorieën: Read

11 gedachtes over “Top of Flop

 1. Jaartal schreef:

  FLOP!

  Ga helemaal met je mee, SHINE was het minst slecht. Maar dat makat ‘m nog niet goed. Ouwe mannen die proberen leuk en jong te doen.
  Ga maar niet het echte eurovisie kijken, dat gaat niets worden, moest me er maar niet aan willen ergeren!

  Like

 2. Pasula schreef:

  Shine was mijn 2e keus, ik vond Angel of the night heel erg mooi. Dat was ook de keuze van de vakjury en voor de eerste keer was ik het met hen eens.
  Ik wilde er ook nog over schrijven, maar ik merk al dat we redelijk op 1 lijn zitten (en natuurlijk kon ik verwachten dat jij het onderwerp beetpakte ;-))
  Ik vond het programma erg saai om naar te kijken, op de break na dan van de drie (Tony Neefs, Brigitte Nijman en die andere). Dat was op zich wel weer grappig tussendoor vanwege de keuze van de nummers voor de songfestivalmedley. Trouwens, dat Heddy Lester opkwam was wel een verrassing maar haar stem is behoorlijk achteruitgegaan helaas.
  Kortom: het programma krijgt van mij een 4 als cijfer.

  Like

 3. Harriët schreef:

  Oh ik kijk bij voorbaat al niet. AL jaren eigenlijk niet meer. Ik erger me zo aan alles hoe het gaat rondom het Songfestival.
  Ik ben er wel klaar mee eigenlijk.

  Een fijne maandag hoor

  Like

 4. Roelie schreef:

  Ik sluit me helemaal aan bij Harriet. Het kan mij niet meer boeien.

  Like

 5. Pasula schreef:

  http://www.nu.nl/achterklap/1909758/toppers-zongen-niet-geheel-live.html

  De Toppers zongen dus niet geheel live…
  Ben benieuwd hoe het dan gaat klinken op het echte songfestival.
  In het stukje staat ook nog dat Gordon Shine heeft geschreven…
  Het was al duidelijk dat ik dat andere nummer beter vind. Verder zeg ik er niks meer over.

  Like

 6. Jef schreef:

  Ik las vanmorgen ook dat ze niet helemaal echt zongen, maar mee zongen. Ik denk niet dat Europa zit te wachten op de Toppers, zullen wel Floppers worden.

  Like

 7. Martin schreef:

  Het gehele Eurovisie Songvestival kan mij ook altijd gestolen worden. Ik kan me niet voorstellen hoe wij Nederlanders een keuze kunnen maken uit velal ‘troep’ muziek en dan maar denken dat we nog de beste zullen zijn zijn ook! 😦

  Nu woon ik al jaren niet meer in Nederland, dus het zegt me helemaal niets, al die nummers die je op hebt genoemd, maar geloof me… het wordt wederom een FLOP! LOL!

  Like

 8. Teun schreef:

  Ik heb niet naar de tobbers gekeken.

  Like

 9. Frans schreef:

  Dat we B-artiesten sturen is niet zo heel erg, maar dat ze dan nog semi-play backen…dat mag 14 mei niet hoor. En die Heukenroth is al zo stemvast..Ik heb al wat liedjes gezien en gehord die ook al bekend zijn, dan is dit niet eens zo’n slechte keuze. Finland is leuk, Turkije ook, alleen zo’n nummer is al 26 keer ingezonden, Albanië klinkt aardig, maar wordt gezongedn door een nogal bangelijk meiske die doet denken aan Annie Schilder in haar begindagen qua performance. UK stuurt een Glennis Grace-achtige, dat is bij voorbaat al niks. Ik kijk gespannen uit waarmee de Griekse pin-up Sakis Rouvas komt

  Like

 10. AF schreef:

  We hebben helemaal niet gekeken naar NSF. Want Ghost Whisperer was begonnen met het nieuwe seizoen en dat vonden wij véél belangrijker!

  Like

 11. Gre C schreef:

  ik vond het 3x niks
  een flop!

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: