DRAY BOSMA

Be happy.

ESC LOGO

Het Songfestival is weer ouderwets retro en vintage. Afgelopen week ging er geen dag voorbij of er viel wel iets te melden over onze Toppers in Moskou. Viel de afgelopen jaren het Eurovisie Songfestival niet meer op en trokken de Nederlanders de schouders op als men vroeg wie er voor Nederland afgevaardigd was, nu is dat anders. Schandalen en tragedies zijn weer aan de orde van de dag. Het Eurovisie Songfestival is weer op de kaart gezet. Nu Nederland nog door naar de finale!

Over een half uur begint de tweede halve finale en nu nog even snel een voorspelling doen. Eens zien of mijn muzikale smaak nog gelijk is aan die van de gemiddelde Europeaan. Ik ga voor en hoop vooral dat de volgende tien landen naar de finale door gaan: Polen, Noorwegen, Cyprus, Denemarken, Hongarije, Azerbeidzjan, Griekenland, Litouwen, Oekraïne en dan toch Nederland.

Sakis2

Categorieën: Read

7 gedachtes over “Voor(spelling)ronde

 1. Teun schreef:

  Je voorspelling was bijna goed.
  Volgend jaar meer succes

  Like

 2. Harriët schreef:

  Nou…je hebt het best goed gedaan je voorspelling.
  Tja en Nederland wéér niet hè.

  Fijne vrijdag

  Like

 3. Gre C schreef:

  Jammer geen Toppers!
  ik gok nu op Noorwegen, ben benieuwd!
  groetjes.

  Like

 4. Frans schreef:

  Ik had weer 7 van de 10 goed voorspelt!
  Ben ik de enige die Oekraïne een bak herrie vind?
  Ik gok nog steeds dat Noorwegen wint!

  Like

 5. Morgaine schreef:

  Uh ja, ik zag het late nieuws, jammer, heel erg jammer, dit jaar hoopte ik zo dat we er weer zouden staan!

  XXX

  Like

 6. Anna schreef:

  Ik heb het gister toevallig ook gekeken en vond Denemarken en Noorwegen het best =)

  Like

 7. Pasula schreef:

  @Frans: ik vond de Oekraine ook niks.
  Verder had ik er deze keer maar 6 goed, had niet op Estland en consorten gerekend.

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: