Sounds Greek 2 Me

Sinds vorige week heb ik besloten om iedere dinsdag hier op dit ‘draystation’ een inzending voor het Eurovisie Songfestival 2010 te plaatsen. Vorige week was dat mijn favoriet (tot nu toe); België. Vandaag de inzending van Griekenland.

Dit land stuurt Giorgos Alkaios & Friends naar Oslo met het nummer ‘OPA!’. Het lied is er één van dertien in een dozijn. Veel dansers, kreten (opa!), een viool-riedeltje (winnaar vorig jaar) en af en toe lijkt het alsof het mobieltje van een van de dansers afgaat.

Ik denk wel dat Griekenland in de top 5 komt. Natuurlijk winnen ze niet, want de financiële situatie misère van Griekenland laat geen organisatie voor het songfestival 2011 toe. En als ik heel eerlijk ben zorgt het lied ‘Opa!’ er zelf wel voor dat het net geen overwinning wordt.

6 Comments

  1. Het valt wel op dat sommige landen nooit winnen maar die zullen wel niet genoeg achterban hebben in andere landen. Ben wel benieuwd naar de act, maar ik laat me graag verrassen.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s