DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vorig jaar won Noorwegen het Eurovisie Songfestival en het winnend land van 2009 heeft dit jaar wederom een prettig ogend menneke uitgezonden voor het Eurovisie Songfestival van 2010. Didrik Solli-Tangen. Deze zanger staat met een paar violisten (waar heb ik dat eerder gezien?) op het podium een Volendams Veermanachtig lied te zingen.

Het lied doet mij een beetje denken aan een nummer dat vorig jaar op de uitvaartdienst van mijn vader werd gedraaid. Hierdoor wordt het lied iets persoonlijker. Voor mij is het -mede dankzij de tekst- een mooi nummer over voor mijn vader geworden. Persoonlijk denk ik dat de rest van Europa het ook wel de top 10 in stemt..

Categories: Read

3 thoughts on “Sailing Home

 1. Chantal says:

  Hij heeft zelfs een Jan Smit look…

  Like

 2. Frans says:

  Ondanks dat het een soort kopie is van het Josh Groban nummer “You Raise Me Up” is dit nummer voor mij tot nog toe de winnaar voor 2010. Spanje, Luxemburg, IsraΓ«l en Ierland zijn Noorwegen al voor gegaan om 2 jaar achter elkaar te winnen πŸ™‚

  Like

 3. Pasula says:

  Helaas heb ik even geen geluid op de pc maar die ogen van deze man alleen al… ik ben dit jaar best erg benieuwd naar het songfestival alhoewel ik het nummer van Nederland nog steeds niet geweldig vind, maar goed, we wachten het af.

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: