DRAY BOSMA

Be happy.

Afgelopen zaterdag bracht de postbode mij de dubbel-cd met alle songs voor het komende Eurovisie Songfestival. Zo kan ik over een paar weken -bijna- alle nummers tijdens de uitzendingen op tv meezingen. Het lied van Letland vind ik een catchy/gospelachtige meezinger. Op de dubbel-cd klinkt zangeres Aisha best okay, maar via youtube.com kwam ik er achter dat Aisha best nog even mag oefenen wil ze over twee weken op 25 mei het nummer live mooi goed zingen.

CategorieΓ«n: Read

4 gedachtes over “Wat Let(je)land

 1. johan schreef:

  Only Mr. God knows? Is this 4 real!?
  Iedereen weet toch dat God een vrouw is. πŸ˜‰

  Like

 2. Frans schreef:

  Hahahaha, wat vreselijk! Lijkt wel een scene uit “Fidler On The Roof”. Ik neem aan dat het Engels moet voorstellen? Geweldig ook om in deze tijd over Mr. God te zingen, terwijl uit zijn naam, zo nu blijkt, wereldwijd kinderen zijn misbruikt, maar goed, los daarvan is het toch wel essentieel dat je op een SONGfestival zuiver kan zingen….;-)

  Like

 3. Chantal schreef:

  Ik kan me de tijd nog herinneren dat een liedje pas op de dag zelf bekend mocht worden, nu wordt het al gepromoot (gepusht vind ik zelf). het verliest wel steeds meer aan charme vind ik

  Like

 4. Teun schreef:

  Live zingen is een kunst

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: