DRAY BOSMA

Be happy.

Wanneer ik anderen in mijn omgeving opdring met deel in mijn enthousiasme voor het Eurovisie Songfestival zijn de meesten aangenaam verrast door de inzending van Frankrijk. Het is een zomers zouk-achtige nummer, waar je met moeite stil bij kan blijven zitten. Of het nummer zal winnen weet ik niet, want ik weet niet hoe de mensen in het Oostblok reageren op vrolijke Kaoma-muziek. Zet de volume van je computer lekker hoog en speel onderstaand youtubefilmpje af. Schudden! Schudden!

CategorieΓ«n: Read

9 gedachtes over “Allez, Ola, Ole

 1. 10y schreef:

  Lekker nummer. Shake it shake it baby …

  Like

 2. Johan schreef:

  Vrolijk. Verrassend zo geen songfestivalnummer, maar wel leuk!

  Like

 3. Morgaine schreef:

  hahahaha morgen ga ik op mijn gemak toch eens even luisteren, nu heb ik andere zaken opstaan ook al is dat gekakel πŸ˜‰

  XXX

  Like

 4. Frans schreef:

  Hoorde je vroeger na 30 seconden al dat het een songfestivalinzendig betrof, is dat de laatste jaren gelukkig niet meer het geval.
  Zo ook deze inzending van Frankrijk, tis een vrolijk zonnig nummer zij het wat repetief.

  Like

 5. Pasula schreef:

  Het ligt niet aan Frankrijk maar ik weet nu definitief dat ik het songfestival niet zal zien. Why not? Ik heb een spetterend feest die avond en wilde ik voorheen nog weleens feesten laten schieten voor het songfestival, dat zal nu niet meer gebeuren. Natuurlijk kijk ik wel naar de halve finale als Sieneke optreedt, dat wil ik dan nog wel even meemaken.
  Sinds kort doet het geluid het even niet op m’n pc, ik zal aankomend weekend eens kijken wat het probleem is, dus deze kan ik nog even niet horen.

  Like

 6. Morgaine schreef:

  Als je het mij vraagt is dit een Spanje zomerhit song, en niet een euro visie liedje, wat heerlijk klinkt dit!

  Ik zie de mensen in en naast het zwembad al gaan op de muziek, hahaha

  Maak er een mooie dag van!
  XXX

  Like

 7. Chantal schreef:

  het ritme is wel lekker, de taal haalt het denk ik niet echt

  Like

 8. klinkt niet slecht… maar een winnaar lijkt het me niet…

  Like

 9. Anna schreef:

  Klinkt goed! Heerlijk zomers nummer πŸ™‚

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: