DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Wanneer ik anderen in mijn omgeving opdring met deel in mijn enthousiasme voor het Eurovisie Songfestival zijn de meesten aangenaam verrast door de inzending van Frankrijk. Het is een zomers zouk-achtige nummer, waar je met moeite stil bij kan blijven zitten. Of het nummer zal winnen weet ik niet, want ik weet niet hoe de mensen in het Oostblok reageren op vrolijke Kaoma-muziek. Zet de volume van je computer lekker hoog en speel onderstaand youtubefilmpje af. Schudden! Schudden!

Categories: Read

9 thoughts on “Allez, Ola, Ole

 1. 10y says:

  Lekker nummer. Shake it shake it baby …

  Like

 2. Johan says:

  Vrolijk. Verrassend zo geen songfestivalnummer, maar wel leuk!

  Like

 3. Morgaine says:

  hahahaha morgen ga ik op mijn gemak toch eens even luisteren, nu heb ik andere zaken opstaan ook al is dat gekakel πŸ˜‰

  XXX

  Like

 4. Frans says:

  Hoorde je vroeger na 30 seconden al dat het een songfestivalinzendig betrof, is dat de laatste jaren gelukkig niet meer het geval.
  Zo ook deze inzending van Frankrijk, tis een vrolijk zonnig nummer zij het wat repetief.

  Like

 5. Pasula says:

  Het ligt niet aan Frankrijk maar ik weet nu definitief dat ik het songfestival niet zal zien. Why not? Ik heb een spetterend feest die avond en wilde ik voorheen nog weleens feesten laten schieten voor het songfestival, dat zal nu niet meer gebeuren. Natuurlijk kijk ik wel naar de halve finale als Sieneke optreedt, dat wil ik dan nog wel even meemaken.
  Sinds kort doet het geluid het even niet op m’n pc, ik zal aankomend weekend eens kijken wat het probleem is, dus deze kan ik nog even niet horen.

  Like

 6. Morgaine says:

  Als je het mij vraagt is dit een Spanje zomerhit song, en niet een euro visie liedje, wat heerlijk klinkt dit!

  Ik zie de mensen in en naast het zwembad al gaan op de muziek, hahaha

  Maak er een mooie dag van!
  XXX

  Like

 7. Chantal says:

  het ritme is wel lekker, de taal haalt het denk ik niet echt

  Like

 8. klinkt niet slecht… maar een winnaar lijkt het me niet…

  Like

 9. Anna says:

  Klinkt goed! Heerlijk zomers nummer πŸ™‚

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: