Allez, Ola, Ole

Wanneer ik anderen in mijn omgeving opdring met deel in mijn enthousiasme voor het Eurovisie Songfestival zijn de meesten aangenaam verrast door de inzending van Frankrijk. Het is een zomers zouk-achtige nummer, waar je met moeite stil bij kan blijven zitten. Of het nummer zal winnen weet ik niet, want ik weet niet hoe de mensen in het Oostblok reageren op vrolijke Kaoma-muziek. Zet de volume van je computer lekker hoog en speel onderstaand youtubefilmpje af. Schudden! Schudden!

9 Comments

 1. Hoorde je vroeger na 30 seconden al dat het een songfestivalinzendig betrof, is dat de laatste jaren gelukkig niet meer het geval.
  Zo ook deze inzending van Frankrijk, tis een vrolijk zonnig nummer zij het wat repetief.

  Like

 2. Het ligt niet aan Frankrijk maar ik weet nu definitief dat ik het songfestival niet zal zien. Why not? Ik heb een spetterend feest die avond en wilde ik voorheen nog weleens feesten laten schieten voor het songfestival, dat zal nu niet meer gebeuren. Natuurlijk kijk ik wel naar de halve finale als Sieneke optreedt, dat wil ik dan nog wel even meemaken.
  Sinds kort doet het geluid het even niet op m’n pc, ik zal aankomend weekend eens kijken wat het probleem is, dus deze kan ik nog even niet horen.

  Like

 3. Als je het mij vraagt is dit een Spanje zomerhit song, en niet een euro visie liedje, wat heerlijk klinkt dit!

  Ik zie de mensen in en naast het zwembad al gaan op de muziek, hahaha

  Maak er een mooie dag van!
  XXX

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s