DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Van de week al drie keer naar een halve finale gekeken en vanavond hebben we de keuze uit twee keer een finale. De X factor en het Eurovisie Songfestival. Je hoeft natuurlijk niet te raden waar ik vanavond naar kijk. Gaap en Saaike Jaap en Maaike vechten het maar uit op RTL4. Beiden gun ik hen de eerst plaats.

Vanavond dan om 9 uur de Grand Finale van het Concours Eurovision de la Chanson 2010. Sieneke heeft afgelopen donderdagavond niet genoeg stemmen gekregen om vanavond nogmaals op te treden. Dus vanavond zijn de volgende tien landen mijn favoriet.

Armenië
Azerbeidzjaan
België
Denemarken
Frankrijk
Griekenland
Noorwegen
Roemenie
Rusland

IJsland

Omdat winnaars niet altijd de leukste liedjes zingen, staan hieronder een tweetal acts die wel leuk, maar niet de beste waren..

Categories: Read

7 thoughts on “Finale

 1. Streetyard says:

  Test

  Like

 2. diaantje says:

  ehhhhhhhhhhhhhhhhhh waar staat Duitsland in jouw lijstje????

  Like

 3. dray says:

  Orbit van Lena is een oké liedje, maar dat het zo hoog zou eindigen had ik niet verwacht! Misschien volgend jaar het hele gebeuren in het eggie meemaken?

  Like

 4. Frans says:

  In mijn voorspelling had ik 6 van de 10 goed.
  Duitsland zat daar niet bij,achteraf begreep ik dat ze in het Engels gezongen heeft, ik dacht in eerste instantie dat het een fantasietaal was. gelukkig zit ze nog op school en kan ze haar Engels ophalen.

  Like

 5. Anna says:

  Ik heb alleen de uitslag gekeken :p Vind die puntentelling altijd wel leuk. Haha!

  Like

 6. Pasula says:

  Toen ik gisteravond laat thuiskwam heb ik nog wel even het nummer van het winnende land gehoord, ik vond dat niet echt een winnaar…
  Gelukkig stond m’n favoriet Denemarken in de top 5.

  Like

 7. diaantje says:

  Even voor mezelf een resume kijkend naar de lijstjes van de kenners (lees Dray en Frans) dan is Duitsland dus eigenlijk een verrassende winnaar????

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: