DRAY BOSMA

Be happy.

Van de week al drie keer naar een halve finale gekeken en vanavond hebben we de keuze uit twee keer een finale. De X factor en het Eurovisie Songfestival. Je hoeft natuurlijk niet te raden waar ik vanavond naar kijk. Gaap en Saaike Jaap en Maaike vechten het maar uit op RTL4. Beiden gun ik hen de eerst plaats.

Vanavond dan om 9 uur de Grand Finale van het Concours Eurovision de la Chanson 2010. Sieneke heeft afgelopen donderdagavond niet genoeg stemmen gekregen om vanavond nogmaals op te treden. Dus vanavond zijn de volgende tien landen mijn favoriet.

Armenië
Azerbeidzjaan
België
Denemarken
Frankrijk
Griekenland
Noorwegen
Roemenie
Rusland

IJsland

Omdat winnaars niet altijd de leukste liedjes zingen, staan hieronder een tweetal acts die wel leuk, maar niet de beste waren..

Categorieën: Read

7 gedachtes over “Finale

 1. Streetyard schreef:

  Test

  Like

 2. diaantje schreef:

  ehhhhhhhhhhhhhhhhhh waar staat Duitsland in jouw lijstje????

  Like

 3. dray schreef:

  Orbit van Lena is een oké liedje, maar dat het zo hoog zou eindigen had ik niet verwacht! Misschien volgend jaar het hele gebeuren in het eggie meemaken?

  Like

 4. Frans schreef:

  In mijn voorspelling had ik 6 van de 10 goed.
  Duitsland zat daar niet bij,achteraf begreep ik dat ze in het Engels gezongen heeft, ik dacht in eerste instantie dat het een fantasietaal was. gelukkig zit ze nog op school en kan ze haar Engels ophalen.

  Like

 5. Anna schreef:

  Ik heb alleen de uitslag gekeken :p Vind die puntentelling altijd wel leuk. Haha!

  Like

 6. Pasula schreef:

  Toen ik gisteravond laat thuiskwam heb ik nog wel even het nummer van het winnende land gehoord, ik vond dat niet echt een winnaar…
  Gelukkig stond m’n favoriet Denemarken in de top 5.

  Like

 7. diaantje schreef:

  Even voor mezelf een resume kijkend naar de lijstjes van de kenners (lees Dray en Frans) dan is Duitsland dus eigenlijk een verrassende winnaar????

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: