DRAY BOSMA

Be happy.

Vandaag na werktijd heb ik mijn tweede run van de derde week gelopen. Sinds zaterdag is het aantal minuten achter elkaar rennen wederom verlengd. De altijd vriendelijke en geduldige dame(sstem) op mijn mobiel zei mij dat ik deze week al het driedubbele achter elkaar ren in tegenstelling tot de eerste week. Wanneer ik het schema afwerk zoals gepland kan ik met Koninginnedag 5 kilometer achter elkaar rennen.

Om de extra figuurlijke stok achter de deur te houden heb ik mij vandaag ingeschreven voor de Almere City Run 2011. Op 29 mei (jawel, dat is over 8 weken) ga ik samen met ex-collega Talitha de 7even kilometer om het Weerwater in Almere rennen. Het lijkt nu nog veel in vergelijking tot wat ik momenteel kan rennen, maar tegen die tijd moet het me zeker lukken!

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: