DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag na werktijd heb ik mijn tweede run van de derde week gelopen. Sinds zaterdag is het aantal minuten achter elkaar rennen wederom verlengd. De altijd vriendelijke en geduldige dame(sstem) op mijn mobiel zei mij dat ik deze week al het driedubbele achter elkaar ren in tegenstelling tot de eerste week. Wanneer ik het schema afwerk zoals gepland kan ik met Koninginnedag 5 kilometer achter elkaar rennen.

Om de extra figuurlijke stok achter de deur te houden heb ik mij vandaag ingeschreven voor de Almere City Run 2011. Op 29 mei (jawel, dat is over 8 weken) ga ik samen met ex-collega Talitha de 7even kilometer om het Weerwater in Almere rennen. Het lijkt nu nog veel in vergelijking tot wat ik momenteel kan rennen, maar tegen die tijd moet het me zeker lukken!

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: