DRAY BOSMA

Be happy.

Aangezien ik aanstaande zaterdag langer moet/mag rennen dan lopen, mag/moet ik mijn route iets uitbreiden. Hiermee kom ik dan op een afstand van 4,4 kilometer. Niet dat ik alles op deze onderstaande route zal rennen, maar het idee dat ik bijna 5 kilometer zal moeten/mogen afleggen, motiveert mij natuurlijk weer enorm!
 
Ja, ik weet het. Het lijkt er een beetje op dat ik hierin doorsla, maar ik zie het gewoon als enthousiasme en ik ken mensen in mijn omgeving die met sporten nog fanatieker zijn dan ik nu ben.
 Grotere kaart weergeven

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: