DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Aangezien ik aanstaande zaterdag langer moet/mag rennen dan lopen, mag/moet ik mijn route iets uitbreiden. Hiermee kom ik dan op een afstand van 4,4 kilometer. Niet dat ik alles op deze onderstaande route zal rennen, maar het idee dat ik bijna 5 kilometer zal moeten/mogen afleggen, motiveert mij natuurlijk weer enorm!
 
Ja, ik weet het. Het lijkt er een beetje op dat ik hierin doorsla, maar ik zie het gewoon als enthousiasme en ik ken mensen in mijn omgeving die met sporten nog fanatieker zijn dan ik nu ben.
 Grotere kaart weergeven

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: