DRAY BOSMA

Be happy.

Vanavond was de tweede run van week 4 betreffende mijn training om 5 kilometer te kunnen rennen. De training bestaat deze week uit 2x 3 minuten rennen, 1xbd minuut lopen en 5 minuten rennen, 2xbd minuut lopen. Een oefening van totaal 31 minuten, waarvan 16 minuten wordt gerend (meer dan de helft!).
 
Afgelopen zaterdag was het even wennen, maar het ging uiteindelijk wel goed. Vandaag vond ik het drama..! Ten eerste had ik mijn steunkousen sportcompressiesokken iets te hoog opgetrokken waardoor wel mijn kuiten, maar niet mijn schenen werden ondersteund (auw!).
 
Aangezien het mooi weer was vond ik het vanavond niet nodig om een jasje aan te doen, waardoor ik mijn mp3speler in de hand moest houden en ik constant liep te stoeien met de snoeren van mijn koptelefoon. Tot overmaat van ramp onderbrak ik halverwege mijn tweede run (van 5 minuten) het trainingsprogramma. Gelukkig kon ik het trainingsprogramma herstarten en wist ik dankzij de run van afgelopen zaterdag tot hoever ik door moest rennen. Al met al heb ik vandaag heel onrustig gelopen, met pijn in mijn scheenbenen en een enigszins teleurstellend gevoel. Woensdag kan het alleen maar beter gaan..
 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: