DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag ging het hardlopen veel beter dan afgelopen maandagavond (thankgod)! Ik had me voor vandaag al voorgenomen om te focussen op het rennen zelf en me niet bezighouden met bijzaken als kleding of iPhone. En het ging heerlijk! Tegen de tijd dat ik thuis aankwam en mocht stoppen, had ik het (overigens belachelijke) idee dat ik het rondje nog wel een keer zou kunnen rennen. Duidelijk een geval van overenthousiasme. Zaterdag maar gewoon het volgende rondje rennen.
 

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: