DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag mijn achttiende run gedaan sinds 19 maart 2011. Voor het eerst vijf kilometer achter elkaar gerend. Ik ben best wel trots op mijzelf, al blog ik het zelf! De training was oorspronkelijk vijfentwintig minuten hardlopen en dit komt aardig in de buurt van de vijf kilometer. Dus vooraf heb ik even via afstandmeten.nl uitgestippeld hoe ver ik kon rennen. Overigens was het vandaag ook voor het eerst dat ik zeiknat van het zweet thuis aankwam.. Moe, maar verdomd enorm voldaan!

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: