DRAY BOSMA

Be happy.

Vandaag had ik een adv-dag (als aanloop naar het weekendje Londen), die ik goed sportief heb doorgebracht. Vanmorgen had ik een afspraak in Amsterdam en iedere keer wanneer ik in Amsterdam ben ga ik van af Centraal Station lopend naar mijn bestemming. Een wandeling van ongeveer 20 minuten en ik heb net even uitgerekend dat dit zo’n 2,28 kilometer is.

 

Woensdag is ook mijn vaste hardloopdag, maar op de terugweg naar Almere, bedacht ik in de trein nog dat het misschien slimmer is om morgen pas weer te gaan lopen. Die gedachte kwam door een pijntje hier en een steekje daar in mijn onderbenen. Daarbij komt ook nog dat het best warm was om te rennen, maar eenmaal thuis moest ik gewoon gaan hardlopen.

 

Ik had me voorgenomen om pijntjes te negeren en te gaan voor een uitdaging. Volgens de training op het mobiel moest ik vandaag 28 minuten achter elkaar rennen, maar dat is zo’n 45 minuten geworden. Bij het rennen zat ik meteen al in een lekkere flow ritme. Opvallend was dat met het rennen pijntjes verdwenen. Op 4 meter na, heb ik vanmiddag 8 kilometer gerend!
In totaal heb ik vandaag meer dan 10 kilometer (hard)gelopen. Sinds de eerste run, dat ik besloot om echt te beginnen met rennen, ben ik niet meer zo trots (op mezelf) geweest.
~ klik voor groter formaat ~

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: