DRAY BOSMA

Be happy.

Het is nu één maand geleden dat ik de Almere City Run heb gelopen. En sindsdien heb ik niet meer gelopen. Hardlopen bedoel ik hiermee. Ik heb nog steeds enorme last van een blessure. De pijn in mijn knie is inmiddels wel over, maar ik heb nog steeds pijn in mijn rechteronderbeen. Het voelt als een groeipijn, die je als kind kunt hebben. Inmiddels wordt het met de dag minder pijnlijk en sinds Edo een paar dagen geleden het zwembadje in de achtertuin heeft neergezet en ik er dagelijks een tijdje doorheen waad, zal mijn been vast sneller herstellen.

 

 

3 gedachtes over “Pijntje

 1. tesnl schreef:

  Dat klinkt als een shinsplint, een overbekend verschijnsel bij hardlopers, voetballers, tennissers etc. Ik raad je aan een paar behandelingen bij de fysio te nemen, als je het niet goed laat behandelen, lijkt het over te zijn, maar is het weer heel snel en hardnekkiger terug.

  Like

 2. Teun schreef:

  Klikt niet fijn. Misschien toch eens de dokter er naar laten kijken??

  Like

 3. Aidan schreef:

  Ouderdom komt met gebreken ontdek ook ik 😦

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: