DRAY BOSMA

Be happy.

Gisteravond besloot ik, mede door het mooie weer, om toch ‘even’ te gaan hardlopen. Sinds 29 mei heb ik niet meer hard gelopen en de pijn in mijn been was minimaal tot geen. Nu 6 weken later (en 2 kilo zwaarder) heb ik dan toch maar weer de stoute (loop)schoenen aangetrokken.
Ik wilde niet meteen doorgaan in het tempo waarmee ik voor het laatst heb gerend, dus besloot ik met behulp van mijn hardloop-app de eerste run van week 6 te gaan lopen: 5 minuten rennen, 3 minuten lopen, 8 minuten rennen, 3 minuten lopen en 5 minuten rennen.
Het ging niet makkelijk. De eerste meters dacht ik ‘doe ik hier wel goed aan’, maar na zo’n 500 meter ging het lekkerder en na de gebruikelijke 3 kilometer ging het weer als een spreekwoordelijke tierelier. Ik loop nu wel nog minder soepel, maar het gaat.

3 gedachtes over “Opnieuw

 1. Capstar schreef:

  ik ben trots op je!

  Like

 2. HarriΓ«t schreef:

  Knap hoor. Gewoon weer lekker opbouwen.Gaat die 2 kilo er ook wel weer af πŸ˜‰

  Like

 3. Teun schreef:

  nog even en je loopt de marathon

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: