DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gisteravond besloot ik, mede door het mooie weer, om toch ‘even’ te gaan hardlopen. Sinds 29 mei heb ik niet meer hard gelopen en de pijn in mijn been was minimaal tot geen. Nu 6 weken later (en 2 kilo zwaarder) heb ik dan toch maar weer de stoute (loop)schoenen aangetrokken.
Ik wilde niet meteen doorgaan in het tempo waarmee ik voor het laatst heb gerend, dus besloot ik met behulp van mijn hardloop-app de eerste run van week 6 te gaan lopen: 5 minuten rennen, 3 minuten lopen, 8 minuten rennen, 3 minuten lopen en 5 minuten rennen.
Het ging niet makkelijk. De eerste meters dacht ik ‘doe ik hier wel goed aan’, maar na zo’n 500 meter ging het lekkerder en na de gebruikelijke 3 kilometer ging het weer als een spreekwoordelijke tierelier. Ik loop nu wel nog minder soepel, maar het gaat.

3 thoughts on “Opnieuw

 1. Capstar says:

  ik ben trots op je!

  Like

 2. HarriΓ«t says:

  Knap hoor. Gewoon weer lekker opbouwen.Gaat die 2 kilo er ook wel weer af πŸ˜‰

  Like

 3. Teun says:

  nog even en je loopt de marathon

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: