DRAY BOSMA

Be happy.

Gisterochtend bedacht ik ineens dat het wel mooi weer was om te gaan hardlopen. Het was tenslotte alweer 11 dagen geleden dat ik weer eens een poging had gedaan om te rennen. Ik had al een paar dagen geen last van mijn rechterbeen gehad en trok dan al snel mijn hardloopkleren en schoenen aan.

Na een half uur te hebben gerend werd ik gebeld door een collega. Zij had de sleutels van haar nieuwe appartement gekregen en vroeg of ik het appartement wilde zien. Natuurlijk! En rustig wandelend naar huis, besefte ik dat ik mijn compressiekousen was vergeten aan te trekken. Ik heb geen last gekregen zonder deze hulpmiddelen.

Een volgende keer, wanneer ik weer ga hardlopen kan ik eindelijk in een korte broek sporten, voorheen deed ik dat niet omdat ik de combinatie van shorts en kniekousen zo jaren zeventig vond.

Rerun

3 gedachtes over “Rerun

 1. Aidan schreef:

  Zo zie je, rust is goed geweest voor je been!

  Like

 2. 10y schreef:

  Die 11 dagen rust deden de truc. Jaren 70 is wel retro, en retro is weer hip… πŸ˜‰

  Like

 3. Pasula schreef:

  Heerlijk dat je weer kan rennen en dat je er geen last van had. Ik zag je "tienerkamer" net, is leuk geworden!

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: