DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gisterochtend bedacht ik ineens dat het wel mooi weer was om te gaan hardlopen. Het was tenslotte alweer 11 dagen geleden dat ik weer eens een poging had gedaan om te rennen. Ik had al een paar dagen geen last van mijn rechterbeen gehad en trok dan al snel mijn hardloopkleren en schoenen aan.

Na een half uur te hebben gerend werd ik gebeld door een collega. Zij had de sleutels van haar nieuwe appartement gekregen en vroeg of ik het appartement wilde zien. Natuurlijk! En rustig wandelend naar huis, besefte ik dat ik mijn compressiekousen was vergeten aan te trekken. Ik heb geen last gekregen zonder deze hulpmiddelen.

Een volgende keer, wanneer ik weer ga hardlopen kan ik eindelijk in een korte broek sporten, voorheen deed ik dat niet omdat ik de combinatie van shorts en kniekousen zo jaren zeventig vond.

Rerun

3 thoughts on “Rerun

 1. Aidan says:

  Zo zie je, rust is goed geweest voor je been!

  Like

 2. 10y says:

  Die 11 dagen rust deden de truc. Jaren 70 is wel retro, en retro is weer hip… πŸ˜‰

  Like

 3. Pasula says:

  Heerlijk dat je weer kan rennen en dat je er geen last van had. Ik zag je "tienerkamer" net, is leuk geworden!

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: