DRAY BOSMA

Be happy.

Deze week ben ik begonnen met mijn training voor de halve marathon van Amsterdam. Gisteren was de eerste trainingsdag en dit was meteen een rustdag. Over een rustig begin gesproken! Dat komt mooi uit, want mijn blessure is momenteel nog niet helemaal voor de volle 100% hersteld.
En om maar meteen die spreekwoordelijke stok achter de deur te houden, heb ik me vandaag ingeschreven voor de Mizuno Halve Marathon. De komende 12 weken ben ik minimaal 3 keer per week aan het trainen voor die afstand van 21 kilometer. Wish me luck!

2 gedachtes over “Een Halve

  1. diaan schreef:

    hey toch de halve van amsterdam, ik dacht dat die vol was!!!! Gaaf, collega loopt hem ook, de halve, dus ik had al beloofd te komen, nu kom ik helemaal natuurlijk 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Aidan schreef:

    Ik wens je luck en wet zeker dat je het gaat redden!

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: