DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Deze week ben ik begonnen met mijn training voor de halve marathon van Amsterdam. Gisteren was de eerste trainingsdag en dit was meteen een rustdag. Over een rustig begin gesproken! Dat komt mooi uit, want mijn blessure is momenteel nog niet helemaal voor de volle 100% hersteld.
En om maar meteen die spreekwoordelijke stok achter de deur te houden, heb ik me vandaag ingeschreven voor de Mizuno Halve Marathon. De komende 12 weken ben ik minimaal 3 keer per week aan het trainen voor die afstand van 21 kilometer. Wish me luck!

2 thoughts on “Een Halve

  1. diaan says:

    hey toch de halve van amsterdam, ik dacht dat die vol was!!!! Gaaf, collega loopt hem ook, de halve, dus ik had al beloofd te komen, nu kom ik helemaal natuurlijk 🙂

    Liked by 1 person

  2. Aidan says:

    Ik wens je luck en wet zeker dat je het gaat redden!

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: