DRAY BOSMA

Be happy.

Afgelopen zondagochtend heb ik weer hardgelopen. Iets meer meters gerend dan opgegeven in het trainingsschema voor de halve marathon. Bij 7 kilometer ben ik uiteindelijk normaal gaan lopen, richting huis. Dit is niet de enige aanpassing op het traininsschema. In plaats van 3 keer in de week te gaan rennen, heb ik me voorgenomen dit te verlagen naar 2 keer in de week. Ik heb nog steeds [een beetje] last van mijn rechterbeen en ik denk dat wanneer ik 2 keer ga hardlopen ik het langer kan volhouden dan de 3 keer in de week.

2 gedachtes over “Aanpassingen

  1. Aidan schreef:

    Altijd naar je lichaam luisteren!

    Like

  2. Teun schreef:

    Gewoon alles op je eigen tempo

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: