DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Afgelopen zondagochtend heb ik weer hardgelopen. Iets meer meters gerend dan opgegeven in het trainingsschema voor de halve marathon. Bij 7 kilometer ben ik uiteindelijk normaal gaan lopen, richting huis. Dit is niet de enige aanpassing op het traininsschema. In plaats van 3 keer in de week te gaan rennen, heb ik me voorgenomen dit te verlagen naar 2 keer in de week. Ik heb nog steeds [een beetje] last van mijn rechterbeen en ik denk dat wanneer ik 2 keer ga hardlopen ik het langer kan volhouden dan de 3 keer in de week.

2 thoughts on “Aanpassingen

  1. Aidan says:

    Altijd naar je lichaam luisteren!

    Like

  2. Teun says:

    Gewoon alles op je eigen tempo

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: