DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Hoewel ik vanmorgen sinds een paar weken weer heerlijk heb hardgelopen, moet ik met spijt, maar toch ook met enige wijsheid toegeven dat een halve marathon van Amsterdam op 16 oktober as voor mij niet haalbaar is. 
 
Ondanks dat ik vanmorgen 12,6 kilometer aan één stuk heb hardgelopen is dit gewoon niet genoeg om over zes weken in Amsterdam in mijn hardloopschoenen aan de start te gaan staan. Het lukt mij niet om drie keer per week te trainen, dit breekt me op (ik ben ook een ver-in-de-veertig-plusser)!

Ik blijf gewoon lekker doorgaan met hardlopen en die halve marathon van Amsterdam komt volgend jaar!

One thought on “Rent/redt dat niet

  1. Aidan says:

    Een wijs besluit, je moet er nl wel plezier aanblijven beleven en het moet geen 'moeten' worden.

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: