DRAY BOSMA

Be happy.

Hoewel ik vanmorgen sinds een paar weken weer heerlijk heb hardgelopen, moet ik met spijt, maar toch ook met enige wijsheid toegeven dat een halve marathon van Amsterdam op 16 oktober as voor mij niet haalbaar is. 
 
Ondanks dat ik vanmorgen 12,6 kilometer aan één stuk heb hardgelopen is dit gewoon niet genoeg om over zes weken in Amsterdam in mijn hardloopschoenen aan de start te gaan staan. Het lukt mij niet om drie keer per week te trainen, dit breekt me op (ik ben ook een ver-in-de-veertig-plusser)!

Ik blijf gewoon lekker doorgaan met hardlopen en die halve marathon van Amsterdam komt volgend jaar!

Een gedachte over “Rent/redt dat niet

  1. Aidan schreef:

    Een wijs besluit, je moet er nl wel plezier aanblijven beleven en het moet geen 'moeten' worden.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: