DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen om acht uur heb ik de deur achter mij dichtgetrokken om mijn wekelijkse run te doen. Ik had me voorgenomen mijn persoonlijk record van twaalf komma negen kilometer te verbeteren en via afstandmeten.nl had ik al een mooie route uitgestippeld. Volgens de site zou ik veertien komma drie kilometer lopen, maar volgens mijn Nike+ GPS-app heb ik in anderhalf uur zeventien komma zes kilometer hardgelopen. Wie de waarheid spreekt, laat ik in het midden.

Vanaf mijn huis ben ik langs het spoor (Spoorbaanpad) richting Tussen de Vaarten gelopen en daar bij het Jan van Eyckpad richting het noorden gelopen via de Biathlonweg tot aan de hoge ring, waar ik naar het wes en ben gaan lopen van de Kaviaarweg naar het Madisonpad bij de Noorderplassen. Daar ben ik via het Plassenpad naar de Noorderledenweg (waar ik Topchef Kraneburg zijn hond zag uitlaten) gelopen, voor zo een twee kilometer en ben hierna links afgeslagen het Clauspad op tot aan het Beatrixpark.

In het park ben ik over de gehele Beatrixpromenade gelopen tot aan koninginneweg en ben daar de regentesseweg opgerend tot aan het J. Algerapad. Deze heb ik uitgelopen  tot aan het Yithzak Rabinpad en hier ben ik links afgeslagen om vervolgens de Rooseveltbrug rechts te nemen en linksaf het Stadweteringpad op te gaan. Deze heb ik uitgelopen tot aan het Hanny Schaftpark en hier ben ik het park een stuk ingelopen tot aan het Capitulatiepad, waar ik vervolgens rechtsaf het Humberpad heb genomen en bij het Schipbeekpad linksaf ben gegaan tot ik thuis was.

Al met al gemiddelde van ongeveer vijftien komma negen kilometer. Als ik dit zo doorzet kan ik in oktober misschien dan toch die halve marathon lopen..?

3 gedachtes over “Zeventien komma zes

 1. Aidan schreef:

  Leuk dat ik sommige namen van de Almeerse straten en gebieden ken, en er zelfs ben geweest! Maar nog leuker is het dat je in een goede “flow” zit. Laat die marathon een uitdaging zijn!

  Like

  1. dray schreef:

   Ja, ik denk dat wanneer ik dit wekelijks een beetje opbouw, ik die halve marathon wel kan halen..

   Like

 2. Pasula schreef:

  Geweldig wat je allemaal ziet onderweg! Topchef Kranenborg had ik dan weer niet verwacht, toch leuk!

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: