DRAY BOSMA

Be happy.

Morgenochtend ga ik er weer vroeg uit om te gaan hardlopen. Ik heb vanavond een hardlooproute uitgestippeld, waardoor ik morgen 2 kilometer verder zal rennen dan ik vorige week zaterdag deed. Als mij dit morgen lukt, weet ik zeker dat ik de 16e oktober aan de halve marathon van Amsterdam kan/zal meedoen. Voor nu ligt de benodigde ren-outfit klaar en zijn de songs op de iPhone voor het hardlopen ververst (extra powersongs toegevoegd). Nu nog de wekker zetten en dan ben ik er klaar voor!

2 gedachtes over “Hardlooprondje

  1. Aidan schreef:

    Je kan het! Jij gaat die halve marathon lopen!

    Like

  2. Aline schreef:

    Dan hoop ik dat je een goede nachtrust hebt… succes morgen…

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: