Warm en Koud

Sinds vorige week weet ik al dat wanneer ik ’s ochtends onder de douche duik het buiten nog (te) donker is. De eerste keer dacht ik nog dat het buiten heel erg bewolkt was, maar ik weet nu wel dat de winter, of in ieder geval het najaar, er aankomt is.

Toen ik deze maandagmorgen de badkamer inliep viel het me op dat niet alleen de zon afwezig was, maar dat ondertussen ook de hogere, aangename temperaturen afscheid hebben genomen van Nederland. Het is gewoon koud en onaangenaam in huis.

De tijd van kachels aanzetten is weer aangekomen en dit betekent ook dat de winterjas weer naar beneden mag. Ik realiseerde me dat dit ook inhoudt, dat wanneer ik wil gaan hardlopen, ik me hier ook op moet gaan kleden. Ik ben tenslotte pas in het voorjaar begonnen met hardlopen.

Vandaag heb ik op het internet ‘specialedry-fit handschoenen en een muts aangeschaft. Ik mag me overigens ook nog even verdiepen in andere winterkleding voor de die hard hardlopers, want ik heb me al voorgenomen om deze winter niet binnen in de sportschool, maar buiten te blijven hardlopen.

Auteur: Dray

'Af en toe schrijf ik een paar woorden tot zinnen.'

2 gedachten over “Warm en Koud”

U mag reageren.