DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen ben ik met de trein richting Amsterdam gegaan, want vanaf vandaag 10:00 uur kon je je startnummer ophalen voor de Halve Marathon van Amsterdam en aangezien ik aanstaande zondag, zo vlak voor de race, niet in de rij wil staan om een startnummer op te halen, ben ik dus vanmorgen naar onze hoofdstad afgereisd.

Toen ik rond zo rond 12:00 uur de Sporthallen Zuid binnenliep was het al aardig druk, maar je kon nog overal doorlopen. Linksaf, trap op, rechtsaf en daar kon je je brief overhandigen in ruil voor het startnummer en de special chip, die bijhoudt waar en hoe snel je die 21,1 kilometer loopt.

Toen ik alle benodigdheden in mijn bezit had en weer naar buiten wilde lopen, leek het alsof er vijf toerbussen voor het gebouw waren gestopt, want het is was ineens waanzinnig druk. Allemaal van die (veel te magere) overactieve sportfiguren, die volgens mij in hele groepen mee zullen doen aan de (Halve) Marathon van Amsterdam.

Gelukkig was ik vandaag een van de eerste en zat ik bij wijze van spreken in de kopgroep. Nu eens zien of me dat zondagmiddag ook lukt! Oh, overigens is mijn starttijd om 13:57 uur. Ik hoop een kleine twee uur later in het Olympisch Stadion de eindstreep te behalen.

6 thoughts on “I Amsterdam

 1. Streetyard says:

  Alvast respect dat je dit doet. Rust nog even lekker uit πŸ˜‰

  Like

  1. dray says:

   Zal ik vandaag zeker doen! πŸ˜€

   Like

 2. Aidan says:

  Nu is het wel heel erg echt hoor. Veel succes Γ©n plezier!

  Like

  1. dray says:

   Dank je wel. Ik zal het plezier zeker niet vergeten!

   Like

 3. Aline says:

  Heel veel succes… πŸ˜€

  Like

  1. dray says:

   Dank je wel. Ik ga mijn best doen…

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: