DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen ben ik met de trein richting Amsterdam gegaan, want vanaf vandaag 10:00 uur kon je je startnummer ophalen voor de Halve Marathon van Amsterdam en aangezien ik aanstaande zondag, zo vlak voor de race, niet in de rij wil staan om een startnummer op te halen, ben ik dus vanmorgen naar onze hoofdstad afgereisd.

Toen ik rond zo rond 12:00 uur de Sporthallen Zuid binnenliep was het al aardig druk, maar je kon nog overal doorlopen. Linksaf, trap op, rechtsaf en daar kon je je brief overhandigen in ruil voor het startnummer en de special chip, die bijhoudt waar en hoe snel je die 21,1 kilometer loopt.

Toen ik alle benodigdheden in mijn bezit had en weer naar buiten wilde lopen, leek het alsof er vijf toerbussen voor het gebouw waren gestopt, want het is was ineens waanzinnig druk. Allemaal van die (veel te magere) overactieve sportfiguren, die volgens mij in hele groepen mee zullen doen aan de (Halve) Marathon van Amsterdam.

Gelukkig was ik vandaag een van de eerste en zat ik bij wijze van spreken in de kopgroep. Nu eens zien of me dat zondagmiddag ook lukt! Oh, overigens is mijn starttijd om 13:57 uur. Ik hoop een kleine twee uur later in het Olympisch Stadion de eindstreep te behalen.

6 gedachtes over “I Amsterdam

 1. Streetyard schreef:

  Alvast respect dat je dit doet. Rust nog even lekker uit πŸ˜‰

  Like

  1. dray schreef:

   Zal ik vandaag zeker doen! πŸ˜€

   Like

 2. Aidan schreef:

  Nu is het wel heel erg echt hoor. Veel succes Γ©n plezier!

  Like

  1. dray schreef:

   Dank je wel. Ik zal het plezier zeker niet vergeten!

   Like

 3. Aline schreef:

  Heel veel succes… πŸ˜€

  Like

  1. dray schreef:

   Dank je wel. Ik ga mijn best doen…

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: