DRAY BOSMA

C'est juste un blog.

Vanmorgen ben ik weer een tiental kilometers gaan hardlopen. Op de radio hoorde ik dat het vandaag ging regenen, hagelen en onweren, dus ik dacht: Nu snel naar buiten, dan heb ik mijn run maar gedaan.

Met met de zonnebril op, in het zonnetje mijn rondje begonnen. Na nog geen 4 kilometer te hebben gelopen, liep ik al snel de eerste regenbui in. Dit heeft zich nog eens drie keer herhaald (laatste keer was een hagelbui), maar eenmaal thuis was het weer heerlijk uitblazen en terugkijken op de run van vandaag. Tussen de buien door had ik nog een paar snapshots geschoten.

Een gedachte over “Rondom

  1. Aidan schreef:

    Wie zei daar dat Almere een grote, drukke stad was? wat een ruimte!

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: