DRAY BOSMA

Be happy.

Zoals ik hier van het weekend al schreef zal ik geen rondjes meer van ± 20 kilometer hardlopen. Het is me momenteel (en voor de komende wintermaanden) nog iets te veel voor één run. De oplossing is om het aantal kilometers op te splitsen in twee rondjes. Dit houdt in dat één run doordeweeks, na het werk moet gebeuren en dat heb ik gisteren dus gedaan. Mijn run begon in de schemermiddag, maar na een kleine vijf kilometer ging de zon verder onder en werd het donkerder.

Gelukkig had ik een knal!oranje shirt aangetrokken (ja knal!oranje met uitroepteken, want het is het echt knal!oranje), maar nog een twee kilometer verder was het buiten écht donker en op de plaatsen waar de gemeente Almere van mening is geen straatverlichting te plaatsen is het echt pikkedonker. Voor die stukken heb ik echt verlichting nodig (slechte bestrating). Nu haal ik er wel eentje van m’n oude fiets, want ik ga toch echt niet met een soort van mijnwerkerslamp op mijn hoofd rondrennen.

2 gedachtes over “Donker

 1. Aidan schreef:

  Er bestaan toch van die banden met verlichting voor om je arm?

  Like

  1. dray schreef:

   Dat is toch alleen voor als je fietst (van die reflectorbanden)? 😉

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: