DRAY BOSMA

Be happy.

Peesplaatontsteking. Een schitterend woord voor Wordfeud, maar minder wanneer je het zelf hebt. Ik had al enige tijd pijn onder mijn rechtervoet, maar na enig speurwerk op het internet en de bevestiging van zwager Frank, heb ik dus zo een ontsteking in de peesplaat. Ik had liever een winnend lot in de loterij.. Advies bij een dergelijke ontsteking is rust. Dus voorlopig even geen rondjes rond rennen en nog beter zou zijn dat ik zo mijn mogelijk loop. Verder goede (sport)schoenen dragen.Met een aantal weken rust moet het dan over zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan toch maar even de huisarts bellen. Maar nu eerst rust!

3 gedachtes over “Peesplaatontsteking

 1. Aidan schreef:

  Hè bah wat vervelend! Is trouwens voor het eerst dat ik het woord peesplaat hoor, laat staan dat ik wist dat je er een ontsteking aan kon krijgen.
  Veel beterschap!! X

  Like

 2. Harriët schreef:

  O gats, ik weet wat het is. Heb het een paar keer gehad. Duurde lang! Daarna was ik er zat van en toen zooltjes laten aanmeten voor in de schoenen. Sindsdien niet meer gehad.

  Like

 3. Tes schreef:

  De beruchte fasciitis plantaris? Heel erg vervelend en ook heel erg pijnlijk! Succes ermee, pezen genezen helaas langzamer dan spieren . . .

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: