DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen heb ik, na bijna 4 maanden pijn, toch maar besloten om naar de huisarts te gaan. Ik liep vanmorgen naar mijn werk en had nog steeds diezelfde pijn in mijn rechtervoet als een paar maanden geleden. Eenmaal op het werk besloot ik meteen naar het gezondheidscentrum te bellen. Meestal een uitdaging, maar vanmorgen had ik al vlot een telefoniste aan de lijn en al net zo snel was de afspraak gemaakt.

Om half elf, na het bezoek aan de huisarts weet ik nu dat ik geen peesplaatontsteking had, maar wel last heb van hielspoor en dat –mede dankzij mijn artrose- de spieren in mijn voet hierdoor te stijf zijn. Dit kan worden verholpen door therapie en steunzolen. Volgende week maandag mag ik bij de voetendokter een indruk in gel achterlaten en krijg ik daarna lederen ondersteuning in mijn voeten.

De dokter zei me dat ik hierna wel weer met hardlopen moet beginnen, want bewegen is nog altijd het beste voor de mens.

2 gedachtes over “Steun

 1. Aidan schreef:

  Bewegen is altijd goed! zeg ik die nu al meer dan een maand niet gesport heb. wel bewogen hoor, maar de plannen zijn er wel!
  Fijn dat er een oplossing is om het probleem te lijf te gaan!

  Like

 2. 10y schreef:

  Beterschap met je voet!

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: