DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanavond wederom een poging gedaan met hardlopen. Ondanks dat het allemaal lekker gaat, heb ik tijdens het hardlopen nog wel een beetje last van mijn schenen. Een volgende keer zal ik een ronde doen met sportkousen aan. Vanaf volgende week moet het dankzij de steunzolen met mijn rechtervoet beter gaan en kan ik ook weer wat meer kilometers lopen. Laat de lente maar komen, ik ren ‘m tegemoet!

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: