DRAY BOSMA

Be the reason someone smiles today.

Vanavond wederom een poging gedaan met hardlopen. Ondanks dat het allemaal lekker gaat, heb ik tijdens het hardlopen nog wel een beetje last van mijn schenen. Een volgende keer zal ik een ronde doen met sportkousen aan. Vanaf volgende week moet het dankzij de steunzolen met mijn rechtervoet beter gaan en kan ik ook weer wat meer kilometers lopen. Laat de lente maar komen, ik ren ‘m tegemoet!

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: