DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Nadat ik vorig jaar de stoute [hardloop]schoenen had aangetrokken om de Almere City Run en de Halve Marathon van Amsterdam uit te lopen heb ik gisteravond, na het lopen van een rondje van 8 kilometer, besloten om dit in 2012 te herhalen en mij wederom in te schrijven voor deze twee runs.

Het inschrijven is nu gedaan en de bevestigingsmails heb ik gisteravond ook meteen mogen ontvangen. Er is minimaal nog één run die ik in 2012 wil doen en dat is de Dam tot Damloop. Inschrijving hiervoor is aanstaande zaterdag vanaf 12:00 uur en het limiet van aantal deelnemers is meestal binnen een paar uur bereikt.

Nog voordat deze run is gelopen ligt er al een uitdaging voor mij om er voor te zorgen om aanstaande zaterdag bij de eerste duizend deelnemers te zitten om mee te mogen doen aan dit evenement. Wanneer dit mij lukt heb ik voor 2012 minimaal drie runs om naar toe te leven.

4 thoughts on “Running

 1. Aidan says:

  Geweldig! je hebt de smaak te pakken, ikhoop dat je wordt ingeloot voor Dam tot Dam loop!

  Like

  1. dray says:

   Het is me afgelopen zaterdag gelukt om én mijzelf én vriendin Talitha in te schrijven voor de Dam tot Damloop!

   Like

 2. ladyhotseflots says:

  Leuk dat je met 3 runs gaat meedoen. Hoeveel kilometer is die Dam tot Damloop?
  Hoe gaat het met de zolen in je schoenen? Bevalt het??

  Like

  1. dray says:

   De Dam tot Damloop is 10 Engelse Miles (16,1 km). Ik loop kilometers weg met die zooltjes!

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: