DRAY BOSMA

Be happy.

Nu nadat ik ruim een week de officiële cd ‘Eurovision Song Contest Baku 2012′ (‘Light Your Fire’) in huis heb kan ik nog steeds niet zeggen dat ik één favoriet lied/land heb. Veel is het zelfde en veel is het ook weer nét niet. Had ik eerst nog een paar favorieten, maar na het zien van de eerste rehearsels op youtube.com heb ik toch zo weer mijn twijfels. Ik ben benieuwd of ik voor volgende week een goede voorspelling kan maken, waarbij ik denk dat het Europese volk op die liedjes/landen zullen stemmen. Overigens vind ik het lied van de -gehypte- favoriet Zweden niet goed/leuk/ofwatdanook.

Categorieën: Read

2 gedachtes over “Euphoria

 1. Aidan schreef:

  Ik vind dit ook niet zo heel bijzonder.

  Like

  1. dray schreef:

   Grappig, want het bleek de grootste songfestival-hit ooit te zijn! 😀

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: