DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Nu nadat ik ruim een week de officiële cd ‘Eurovision Song Contest Baku 2012′ (‘Light Your Fire’) in huis heb kan ik nog steeds niet zeggen dat ik één favoriet lied/land heb. Veel is het zelfde en veel is het ook weer nét niet. Had ik eerst nog een paar favorieten, maar na het zien van de eerste rehearsels op youtube.com heb ik toch zo weer mijn twijfels. Ik ben benieuwd of ik voor volgende week een goede voorspelling kan maken, waarbij ik denk dat het Europese volk op die liedjes/landen zullen stemmen. Overigens vind ik het lied van de -gehypte- favoriet Zweden niet goed/leuk/ofwatdanook.

Categories: Read

2 thoughts on “Euphoria

 1. Aidan says:

  Ik vind dit ook niet zo heel bijzonder.

  Like

  1. dray says:

   Grappig, want het bleek de grootste songfestival-hit ooit te zijn! 😀

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: