DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanavond is het dan zover; de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2012. Voor het vierde jaar probeer ik mijn voorspellingen te doen over welke liedjes door mogen gaan naar de grote finale. Ook vandaag doe ik mijn voorspelling voor de acts van vanavond. Ik vind het dit jaar wel moeilijker dan voorgaande jaren, gewoon omdat er -naar mijn beleving- geen echte uitschieters bij zitten.

Onderstaande voorspelling is gebaseerd op het aantal keren dat de songs op mijn iTunes zijn afgespeeld. Dit was niet geheel random, sommige songs wilde ik meer dan een keer horen. Mijn voorspelling is niet op volgorde van voorkeur, maar gewoon alfabetische volgorde van het vertegenwoordigde land. Vanavond ná de klok van elf uur weten we wie er zaterdag nogmaals mogen optreden..

Cyprus (Ivi Adamou – La La Love)
Denemarken (Soluna Samay – Should Have Known Better)
Griekenland (Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac)
Israël(Izabo – Time)
Letland (Anmary – Beautiful Song)
Moldavië (Pasha Parfeny – Lautar)
Roemenie (Mandinga – Zaleilah)
Rusland (Buranovskiye Babushki – Party for Everybody)
IJsland (Greta Salóme & Jónsi – Never Forget)
Zwitserland (Sinplus – Unbreakable)

Categories: Read

One thought on “Eerste Halve Finale 2012

  1. Aidan says:

    Heb er ook zin an! Heb nauwelijks nog iets gezien, alleen gehoord.

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: