DRAY BOSMA

Be happy.

Vanavond is het dan zover; de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2012. Voor het vierde jaar probeer ik mijn voorspellingen te doen over welke liedjes door mogen gaan naar de grote finale. Ook vandaag doe ik mijn voorspelling voor de acts van vanavond. Ik vind het dit jaar wel moeilijker dan voorgaande jaren, gewoon omdat er -naar mijn beleving- geen echte uitschieters bij zitten.

Onderstaande voorspelling is gebaseerd op het aantal keren dat de songs op mijn iTunes zijn afgespeeld. Dit was niet geheel random, sommige songs wilde ik meer dan een keer horen. Mijn voorspelling is niet op volgorde van voorkeur, maar gewoon alfabetische volgorde van het vertegenwoordigde land. Vanavond ná de klok van elf uur weten we wie er zaterdag nogmaals mogen optreden..

Cyprus (Ivi Adamou – La La Love)
Denemarken (Soluna Samay – Should Have Known Better)
Griekenland (Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac)
Israël(Izabo – Time)
Letland (Anmary – Beautiful Song)
Moldavië (Pasha Parfeny – Lautar)
Roemenie (Mandinga – Zaleilah)
Rusland (Buranovskiye Babushki – Party for Everybody)
IJsland (Greta Salóme & Jónsi – Never Forget)
Zwitserland (Sinplus – Unbreakable)

Categorieën: Read

Een gedachte over “Eerste Halve Finale 2012

  1. Aidan schreef:

    Heb er ook zin an! Heb nauwelijks nog iets gezien, alleen gehoord.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: