DRAY BOSMA

Be happy.

Na maandenlang het zelfde rondje te hebben gelopen, wist ik uiteindelijk wel dat ik na ongeveer 17 minuten op 3 kilometer zat en dat ik op dat moment bij het Oosterplassen-Ooststrandje aankwam. Mede daarom had ik vandaag een andere route gekozen om te lopen en zo kwam ik na 6 kilometer uiteindelijk in het Vaartsluisbos; Een populierenbos dat is ontsloten door een schelpenfietspad met wat bankjes en picknicksets. Een mooi stukje natuur in Almere. Toen ik midden in het gebied van een van de hoofdwegen een schelpenfietspad opliep, moest ik even stoppen om onderstaande foto’s te schieten. Zo wordt het hardlopen nog leuker!

2 gedachtes over “Mooi rondje

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: