DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Na maandenlang het zelfde rondje te hebben gelopen, wist ik uiteindelijk wel dat ik na ongeveer 17 minuten op 3 kilometer zat en dat ik op dat moment bij het Oosterplassen-Ooststrandje aankwam. Mede daarom had ik vandaag een andere route gekozen om te lopen en zo kwam ik na 6 kilometer uiteindelijk in het Vaartsluisbos; Een populierenbos dat is ontsloten door een schelpenfietspad met wat bankjes en picknicksets. Een mooi stukje natuur in Almere. Toen ik midden in het gebied van een van de hoofdwegen een schelpenfietspad opliep, moest ik even stoppen om onderstaande foto’s te schieten. Zo wordt het hardlopen nog leuker!

2 thoughts on “Mooi rondje

  1. Lekker rustig !

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: