DRAY BOSMA

Be happy.

Toen ik zaterdagochtend voor een tweede keer door het Vaartsluisbos een rondje ging hardlopen werd ik aangenaam verrast door een bijzondere ontmoeting in de ochtendzon. Toen ik een paar meter een nieuwe weg was ingelopen wilde ik een foto maken van de lage zon die het bos bescheen. Toen ik een eerste foto had geschoten zag ik ineens dat ik oog in oog stond met een ree. De stilte en de serene rust op dat moment dat we elkaar zagen staan maakte het tot een bijzondere ervaring.

Een gedachte over “Bijzondere ontmoeting

  1. Planet of tine schreef:

    Prachtig hé zo’n ervaring.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: