DRAY BOSMA

Be happy.

Anouk gaat naar het Eurovisie Songfestival in het Zweedse Malmö. Dat maakt de zangeres woensdag op haar Facebook bekend.  In een zelfgemaakt filmpje vertelt Anouk dat ze van de week een bespreking heeft gehad met de TROS. ‘Dat verliep heel erg okay. Toen dacht ik: ik ga er nog heel even een nachtje over slapen. Dat heb ik gedaan. En toen ik vanochtend wakker werd dacht ik: ik ga het gewoon doen, ik heb er zin in.”

De TROS heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Directeur Peter Kuipers zegt blij te zijn met de positieve uitkomst na de rumoer die er afgelopen tijd was over de mogelijke deelname van Anouk. ‘Als publieke omroep geven we gehoor aan de wens van onze achterban en zullen wij Anouk afvaardigen’ , aldus Kuipers in een persbericht. bron

Nu moet tout Nederland niet gaan denken dat we hiermee in het bezit zijn van een vrijkaart voor de finale, volgend jaar. Of dat we nu dan eindelijk gaan winnen. Niets laat zich zo slecht meten als het Eurovisie Songfestival. Dat Anouk ons land vertegenwoordigd vind ik wèl leuk! En wanneer Anouk in een van de voorrondes blijft steken, kan ze nog altijd zeggen ‘It’s too bad, but that’s me.’

Categorieën: Read

3 gedachtes over “Anouk Does ESC

 1. Aidan schreef:

  Hoewel ik niet een bewonderaar ben van mede Hagenees Anouk, is het wel een vrouw die iets kan, en vind ik het een prima besluit dat ze gaat meedoen. Alleen zijn haar zelfgeschreven Engelstalige teksten niet altijd taalkundig correct da’s wel een dingetje om even rekening mee te houden.

  Like

  1. dray schreef:

   De oostelijke Europese landen zijn ook niet echt sterk met de Engelse taal. Eerst maar eens zien, eh, horen met watvoor lied Anouk op de proppen komt..! 🙂

   Like

 2. ladyhotseflots schreef:

  Ik ben geen Songfestival-fan maar vond het wél leuk dat Anouk ons land gaat vertegenwoordigen! 🙂 Dus ik denk dat ik maar weer eens moet gaan kijken tegen die tijd, (deed ik al jaren niet meer) want ben wel benieuwd.

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: