DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen heb ik iets meer dan een halve marathon gelopen. Tweeëntwintig en een beetje kilometer, waar ik nog net geen twee uur nodig voor heb gehad. In vergelijking tot vorig jaar (of het jaar daarvoor) loop ik alsmaar sneller. Ik weet niet of dit door mijn nieuwe hardloopschoenen komt of door de ervaring, maar ruim tweeëntwintig kilometer in twee uur lopen, vind ik best vlot. Ik doe nog geen vijfenhalve minuut over een kilometer.

Nu is het ook niet erg om in en rond Almere zoveel kilometers te lopen, want Almere heeft veel te bieden op natuurgebied. De meeste kilometers (twaalf) heb ik vanmorgen dan ook in de pure natuur gelopen en verder nog een stuk over de Oostvaardersdijk, langs het Markermeer. Wanneer ik hier hard loop doe ik de volume van mijn iWhatever lager, zodat ik de koekoek of een specht en andere vogels kan horen. Dat geeft het hardlopen iets extra’s, om zo in alle rust te kunnen lopen.

Toegang tot natuurgebied.

Toegang tot natuurgebied.

Lepelaarsplassen.

Lepelaarsplassen.

Muiterseiland.

Muiterseiland.

Nog een paar kilometer te gaan.

Nog een paar kilometer te gaan.

Zeeroverseiland.

Zeeroverseiland (met wegvliegende ganzen).

Outfit voor wanneer het koud)er) is.

Outfit voor wanneer het koud(er) is.

One thought on “Tweeëntwintig

  1. Dat zijn toch heel wat kilometers! Een hele prestatie vind ik het!
    EN wat een mooie omgeveving waar je dan zoal loopt. Mooi hoor.

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: