DRAY BOSMA

Be happy.

Over een week begint het Europese circus weer te draaien, want op 14 mei is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ik heb de cd met alle deelnemers al een week in huis, maar dit jaar vind ik zo’n 85% van de inzendingen echt niet mooi. Waar ik voorgaande jaren de cd constant op repeat had staan (ook tijdens het hardlopen), luister ik deze dagen naar andere compilaties. Misschien dat ik toch wat vaker moet luisteren en ontdek ik nog een paar juweeltjes…

Natuurlijk heb ik een paar favorieten. Er zitten best wel een paar mooie nummers bij. De inzendingen van Hongarije, Malta, San Marino, Rusland & Oekraïne zijn de betere inzendingen. Mijn favoriet is tot nu toe nog Hongarije met een heel rustig nummer ‘Kedvesem’ (lief, dierbaar), maar ik zal de komende week de acts op youtube.com moeten volgen, want hoewel sommige nummers op cd fantastisch klinken, heeft ervaring me geleerd dat performance (en het zuiver zingen) niet altijd even goed uit de verf komt.

Categorieën: Read

Een gedachte over “Concours Eurovision de la Chanson 2013

  1. Aidan schreef:

    Ik heb er al zin an!

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: