DRAY BOSMA

Be happy.

Gordon Heuckeroth heeft voor de Veronicagids van week 19 commentaar mogen geven aan de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival in Malmö. Het blijkt nu dat Gordon en ik niet helemaal dezelfde (muzikale) smaak delen, maar dat geeft ook niets. Iedereen heeft zo zijn (of haar) eigen muzikale voorkeuren. Alleen met de inzendingen van Rusland en San Marino zijn we het eens dat het vast en zeker finale-materiaal is.

Verder moest ik wel lachen op het commentaar dat hij heeft op onze eigen inzending, ‘Birds‘. “Ik word hier zo depressief van. Het is geen goed liedje en het spijt me zeer, maar we gaan dit jaar wéér niet naar de finale.” Kijk, als je commentaar wilt geven, vind ik dat prima, maar zorg er voor dat je eigen act ooit een beetje op het songfestival hebt gescoord en niet, zoals in 2009 te Moskou, zelf een totaal van elf (11) punten weet binnen te halen.

Eerste repetitie van Valetina Monetta – Crisalide (Vola) – San Marino

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: