DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gordon Heuckeroth heeft voor de Veronicagids van week 19 commentaar mogen geven aan de inzendingen voor het Eurovisie Songfestival in Malmö. Het blijkt nu dat Gordon en ik niet helemaal dezelfde (muzikale) smaak delen, maar dat geeft ook niets. Iedereen heeft zo zijn (of haar) eigen muzikale voorkeuren. Alleen met de inzendingen van Rusland en San Marino zijn we het eens dat het vast en zeker finale-materiaal is.

Verder moest ik wel lachen op het commentaar dat hij heeft op onze eigen inzending, ‘Birds‘. “Ik word hier zo depressief van. Het is geen goed liedje en het spijt me zeer, maar we gaan dit jaar wéér niet naar de finale.” Kijk, als je commentaar wilt geven, vind ik dat prima, maar zorg er voor dat je eigen act ooit een beetje op het songfestival hebt gescoord en niet, zoals in 2009 te Moskou, zelf een totaal van elf (11) punten weet binnen te halen.

Eerste repetitie van Valetina Monetta – Crisalide (Vola) – San Marino

Categories: Read

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: