DRAY BOSMA

Be happy.

Nadat Anouk ons (the Netherlands) afgelopen dinsdag na acht jaar afwezigheid weer de ‘grand finale’ in heeft gezongen, is het aanstaande zaterdag weer helemaal een ouderwets spannend Eurovisie Songfestival-avondje. Op tijd douchen en in pyama voor de flatscreen zitten! Vanavond is de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2013 en hieronder mijn voorspelling voor de concurrentie die Anouk aankomende zaterdag te wachten staat. Ik ben benieuwd of ik weer net zo goed zal scoren als eergisteren (7 landen van de 10 goed voorspeld).

Onderstaande voorspelling is wederom niet gebaseerd op het aantal keren dat de songs op mijn iTunes zijn afgespeeld. Dit jaar heb ik mijn persoonlijke smaak/mening mee laten tellen en heb een beetje gedacht aan het stemgedragverleden van enkele landen. Onderstaande ‘vooruitziende blik’ is wederom niet op volgorde van voorkeur, maar gewoon op alfabetische volgorde van het uitvoerend land. Have fun!

Albanië (Adrian Luigiuraj & Bledar Sejko – ‘Identitet’)
Armenië(Dorians – ‘Lonely Planet’)
Azerbeidzjan (Farid Mammadov – ‘Hold Me’)
Finland (Krista Siegfrieds – ‘Marry Me’)
Georgië(Sophie Gelovani & Nodi Tatishvilli – ‘Waterfall’)
Griekenland (Koza Mostra & Agathonas Iakovidis – ‘Alcohol Is Free’)
Hongarije (ByeAlex – ‘Kedvesem’)
Malta (Gianluca Bezzina – ‘Tomorrow’)
San Marino (Valentina Monetta – ‘Crisalide (Vola)’)
Zwitserland (Tasaka aka Salvation Army) – ‘You And Me’)

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: