DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen, halverwege mijn veertien kilometerrondje, moest ik verplicht stoppen omdat de sluis waar ik overheen moest lopen open stond. Zo stond ik daar een paar minuten te kijken naar het grote schip dat langzaamaan voorbij gleed. Dankzij het mooie weer was het wachten niet al te vermoeiend, maar door deze onverwachte interval, de resterende zeven kilometer dus wel. Dodelijk vermoeiend, zeg maar..

20130529-144119.jpg

2 thoughts on “Sluis

 1. HarriΓ«t says:

  Wat een weertje erbij ook hΓ¨? Maar begrijp ik nou goed dat de resterende kilometers zwaar waren juist doordat je gestopt hebt?? Ja sorry, geen bal verstand van rennen hoor πŸ˜‰

  Like

  1. dray says:

   Ja, dat begrijp je goed hoor.. πŸ˜€
   Voor mij werkt het wel zo, ik weet ook niet of andere hardlopers dit hebben..

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: