DRAY BOSMA

Be the reason someone smiles today.

Vanmorgen, halverwege mijn veertien kilometerrondje, moest ik verplicht stoppen omdat de sluis waar ik overheen moest lopen open stond. Zo stond ik daar een paar minuten te kijken naar het grote schip dat langzaamaan voorbij gleed. Dankzij het mooie weer was het wachten niet al te vermoeiend, maar door deze onverwachte interval, de resterende zeven kilometer dus wel. Dodelijk vermoeiend, zeg maar..

20130529-144119.jpg

2 gedachtes over “Sluis

 1. Harriët schreef:

  Wat een weertje erbij ook hè? Maar begrijp ik nou goed dat de resterende kilometers zwaar waren juist doordat je gestopt hebt?? Ja sorry, geen bal verstand van rennen hoor 😉

  Like

  1. dray schreef:

   Ja, dat begrijp je goed hoor.. 😀
   Voor mij werkt het wel zo, ik weet ook niet of andere hardlopers dit hebben..

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: