DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag heb ik datgene gedaan wat ik ongeveer 35 jaar geleden voor het laatst heb gedaan: In mijn blote bast in de buitenlucht hardgelopen. Het was vanmorgen om negen uur al lekker en aangenaam weer en aangezien mijn bmi aangeeft dat ik geen overgewicht meer heb, ben ik enigszins aantoonbaar zonder shirt. Dus toen ik na de eerste twee-en-een-halve kilometer de woonwijk uit was, heb ik mijn ontdaan van mijn shirt en heb de run met bloot bovenlijf voortgezet.

Half bloot rennend door de Almeerse natuur gaf me voor heel even een alfamoment. De testosteron gierde door mijn lichaam en het leest vast heel duf, maar het gaf een heerlijk bevrijdend gevoel. “Dit moet ik vaker doen”, dacht ik en wanneer het weer het weer toelaat, zal ik het ook zeker weer doen. Het loopt heerlijk en je krijgt een fijn kleurtje op je vel! Even kijken wat de weersverwachting voor woensdagochtend is..

notme

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: