DRAY BOSMA

Be happy.

Vandaag heb ik datgene gedaan wat ik ongeveer 35 jaar geleden voor het laatst heb gedaan: In mijn blote bast in de buitenlucht hardgelopen. Het was vanmorgen om negen uur al lekker en aangenaam weer en aangezien mijn bmi aangeeft dat ik geen overgewicht meer heb, ben ik enigszins aantoonbaar zonder shirt. Dus toen ik na de eerste twee-en-een-halve kilometer de woonwijk uit was, heb ik mijn ontdaan van mijn shirt en heb de run met bloot bovenlijf voortgezet.

Half bloot rennend door de Almeerse natuur gaf me voor heel even een alfamoment. De testosteron gierde door mijn lichaam en het leest vast heel duf, maar het gaf een heerlijk bevrijdend gevoel. “Dit moet ik vaker doen”, dacht ik en wanneer het weer het weer toelaat, zal ik het ook zeker weer doen. Het loopt heerlijk en je krijgt een fijn kleurtje op je vel! Even kijken wat de weersverwachting voor woensdagochtend is..

notme

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: