DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen heb ik weer een 10 kilometer-rondje gelopen en in vergelijking met een jaar geleden loop ik deze afstand zo’n 10 minuten sneller dan 12 maanden geleden. Omdat ik hier nu minder tijd voor nodig heb, verlies ik ook wat minder calorieën per run, maar dat komt ook mede omdat ik een jaar geleden 16 kilo zwaarder was.

Aangezien ik vanaf maart ben verlicht van mijn werkzaamheden, heb ik (veel) meer tijd om aan mijn hardloophobby te besteden en heb ik mede daarom sinds april 2013 net zoveel kilometers gelopen als in de eerste 17 maanden van mijn ‘hardloopcarrière’. Het is dan ook niet vreemd dat ik inmiddels nieuwe hardloopschoenen heb besteld.

nike+

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: