DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen heb ik weer een 10 kilometer-rondje gelopen en in vergelijking met een jaar geleden loop ik deze afstand zo’n 10 minuten sneller dan 12 maanden geleden. Omdat ik hier nu minder tijd voor nodig heb, verlies ik ook wat minder calorieën per run, maar dat komt ook mede omdat ik een jaar geleden 16 kilo zwaarder was.

Aangezien ik vanaf maart ben verlicht van mijn werkzaamheden, heb ik (veel) meer tijd om aan mijn hardloophobby te besteden en heb ik mede daarom sinds april 2013 net zoveel kilometers gelopen als in de eerste 17 maanden van mijn ‘hardloopcarrière’. Het is dan ook niet vreemd dat ik inmiddels nieuwe hardloopschoenen heb besteld.

nike+

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: