DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Een kleine maand geleden heb ik nieuwe hardloopschoenen besteld, omdat mijn huidige schoenen inmiddels meer dan 800 kilometer achter zich hadden gelaten. En gistermiddag, na thuiskomst van een fietsrondje van 29 kilometers, lag er een briefje op de deurmat met de mededeling dat mijn bestelling twee huizen verderop was bezorgd.

Met de nieuwe schoenen in mijn handen, had ik handen te kort om ze aan mijn voeten te strikken en eenmaal aan mijn voeten moest ik gewoon even een rondje hardlopen. Al was het maar 5 kilometer. En dat heb ik dus gedaan. Ik heb gistermiddag een rondje Weerwater gelopen, toch nog goed voor 8 kilometer. Morgen mag ik de Dam tot Damloop doen, maar die ga ik eerst nog op mijn oude, vertrouwde, blauwe hardloopschoenen lopen.

'Mijn derde paar.'

‘Mijn derde paar; Nike Lunar Glide+ 5.’

2 thoughts on “Derde Tweetal

  1. Aidan says:

    Wat een mooi afscheid van je oude schoenen. Succes en veel plezier morgen!

    Like

  2. Jee, je verslijt wat schoenen zo hΓ¨? Pff ik moet nieuwe schoenen altijd eerst inlopen en jij rent er dus gelijk een stukje mee. Succes met de Dam tot Damloop! Mooi weer erbij iig πŸ™‚

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: