DRAY BOSMA

Be happy.

Gisteren mocht ik om 14:30 uur starten aan mijn tweede Dam tot Damloop, het tempo zat er al meteen goed in en al snel was ik door de IJtunnel gelopen. Mijn app deed het niet helemaal correct (geen bereik in de tunnel?), waardoor ik 1½ kilometer te laat op de hoogte werd gehouden van mijn loop, maar gelukkig kreeg ik wel te horen hoe lang ik liep, waardoor ikzelf een indicatie kon berekenen hoe snel ik liep. Dit was in mijn normale tempo.

Al snel vond ik een persoon die in een zelfde tempo als ik liep en daarmee hield ik me aan een goede snelheid. De persoon in kwestie was niet geheel onaantrekkelijk, waardoor het ook niet al te moeilijk was om dit tempo vol te houden. Tijdens de gelopen zestien kilometers heb ik niet één moment van een ‘dipje’ gehad, waardoor ik de figuurlijke ‘man met de hamer’ niet ben tegengekomen.

'Ik heb er zin in!'

Amsterdam – ‘Ik heb er zin in!’

'Just did it! Again..'

Zaandam – ‘Just did it! Again..’

'1.388e van 9.130 finishers.'

‘1.388e van 9.813 finishers.’

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: