DRAY BOSMA

Be happy.

Na een weekje van lappenmand en runs die niet helemaal lekker gingen, had ik gisterochtend toch maar besloten om weer te gaan hardlopen. Het was tenslotte mooi weer en ik had dat irritante ‘junkie-gevoel’ dat ik iets moest ondernemen. Hardlopen dus. Snel mijn hardloopschoenen aangetrokken en de deur achter me gesloten.

Eenmaal op gang, ging het lekker en heb ik uiteindelijk veertien kilometers gerend. In totaal toch maar weer 1.188 calorieën weggerend in zo’n 1:14:07 uur, met een gemiddelde snelheid van 5:10 per kilometer. Ik denk dat ik nu wel de nieuwe hardloopschoenen heb ingelopen en ben klaar voor de halve marathon van Amsterdam op 20 oktober!

02-10-13

02-10-13

2 gedachtes over “Junkie XL

 1. Harriët schreef:

  Dubbel zo knap dan, na dat weekje lappenmand! Zou best logisch geweest zijn als het tegen was gevallen toch? Oh 20 oktober…das al snel! 🙂

  Like

  1. dray schreef:

   Aankomende zondag over twee weken al! 😀

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: