DRAY BOSMA

Be happy.

Ik heb ‘m weer gelopen! De halve marathon van Amsterdam.. In dezelfde tijd als in 2013. Tenminste, ik was dit jaar 34 seconden trager dan vorig jaar. Ik moet zeggen dat ik gisteren niet echt lekker liep. Of het kwam omdat andere (langzame) renners links bleven rennen (het is gebruikelijk dat wanneer je niet zo snel loopt, je rechts gaat lopen) en ik had het idee dat er dit jaar meer fuiken waren.  Dan moest je met tientalle andere lopers ineens door een doorgang van zo’n 8 meter, dat vertraagt enorm (voor mij). Maar laten we focussen op de leuke dingen, zoals het fantastische publiek dat bij iedere kilometer langs de kant de hardlopers stonden aan te moedigen en natuurlijk de finish in het Olympisch Stadion! Nu kan ik weer focussen op toekomstige runs. Ik zat te denken aan de halve marathon van Den Helder in april 2014..

halve2013amsterdam

2 gedachtes over “De halve van Amsterdam

  1. Aidan schreef:

    Geweldige prestatie!

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: