DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Ik heb ‘m weer gelopen! De halve marathon van Amsterdam.. In dezelfde tijd als in 2013. Tenminste, ik was dit jaar 34 seconden trager dan vorig jaar. Ik moet zeggen dat ik gisteren niet echt lekker liep. Of het kwam omdat andere (langzame) renners links bleven rennen (het is gebruikelijk dat wanneer je niet zo snel loopt, je rechts gaat lopen) en ik had het idee dat er dit jaar meer fuiken waren.  Dan moest je met tientalle andere lopers ineens door een doorgang van zo’n 8 meter, dat vertraagt enorm (voor mij). Maar laten we focussen op de leuke dingen, zoals het fantastische publiek dat bij iedere kilometer langs de kant de hardlopers stonden aan te moedigen en natuurlijk de finish in het Olympisch Stadion! Nu kan ik weer focussen op toekomstige runs. Ik zat te denken aan de halve marathon van Den Helder in april 2014..

halve2013amsterdam

2 thoughts on “De halve van Amsterdam

  1. Aidan says:

    Geweldige prestatie!

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: