DRAY BOSMA

Be happy.

Ilse DeLange en Waylon gaan Nederland in 2014 vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Denemarken. Ilse vind het belangrijk om te melden dat ze niet bij elkaar zijn gekomen voor het Songfestival. De twee hadden al plannen om een gezamenlijke countryplaat te maken. Ze kenden elkaar al als tieners, zegt de zangeres.

Het duo gaat Nederland vertegenwoordigen onder de naam The Common Linnets, maar er is nog geen duidelijkheid over het liedje. “We zijn nog in dubio, een uptempo opzwepend liedje of gaat het juist om het hart?”, zegt DeLange “En je hoort het al hoe ik het zeg, dat is waar mijn voorkeur naartoe gaat.” Waylon is het eens met de uitspraken van zijn collega. “Het gaat ons niet om de jurk en de dansjes, maar om het liedje en de uitvoering ervan”, vertelt hij. “Ik denk dat dat het belangrijkste is.”

Nu was bovenstaand nieuws niet echt nieuws meer, want de namen van Ilse en Waylon werden al vaker genoemd de laatste tijd, maar nu is het officieel bevestigd. Ik moet eerst het liedje horen, voordat ik een mening kan geven..

EUROVISIE

Categorieën: Read

2 gedachtes over “Eurovisie 2014

  1. Mike Bruijns schreef:

    same here, maar het lijkt me een gouden combinatie. het laatste wat je kan zeggen van de inzendingen van 2013 en 2014 is dat ze stoffig zijn, haha

    Like

  2. Aidan schreef:

    Nou enigszins stoffig vind ik Ilse wel, maar eerst inderdaad het nummer afwachten en dat afzetten tegen de overige deelnemers.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: