DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat het voor iedereen een jaar wordt waar we dankbaar voor mogen zijn. Ik heb dit jaar -net als alle voorgaande jaren- géén goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar ik ben het jaar wel begonnen met een doelstelling. Deze is dat ik dit jaar, nog voor de maand mei begint, in het bezit ben van een wasbordje, oftewel six pack.

Ik bedoel hier dus niet een werkelijk bord om de was op te boenen of zes blikjes bier in het plastic verpakt. Waar het begon als een kleine, (te) stoere opmerking werd dit door vrienden onthouden en werd ik aan deze ‘belofte’ herinnerd. Nu denk ik dat ik de doelstelling wel kan halen. Ik heb vanmiddag al de eerste 14 kilometers van 2014 afgelegd. En ik zal hier en daar mijn eetpatroon moeten aanpassen..

Na het hardlopen (in korte broek!) vanmiddag, heb ik 10 minuten buikspieroefeningen gedaan en hierna nog eens een tiental sit ups. Ik zal me via het internet eens meer gaan verdiepen in hoe het beste een strak (gezond) lichaam te verkrijgen. Al met al niet een goed voornemen voor het nieuwe jaar, maar gewoon een doelstelling c.q. belofte. Wordt vervolgd!

*

3 thoughts on “Doelstelling

 1. Mike Bruijns says:

  met zo’n doelstelling heb je geen goede voornemens nodig!

  Like

 2. Aidan says:

  Heel veel succes! Gaat je vast lukken!

  Like

 3. Chantal says:

  Succes, gaat lukken!

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: