DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Even voor de middag ben ik weer even gaan hardlopen. Aangezien er een stevige zuidenwind stond besloot ik mijn route c.q. parcours aan te passen door eerst richting het zuiden te hardlopen, zodat ik op de terugweg windje mee had. Dus ik liep vandaag een totaal ander parcours in Almere met ook veel natuur, maar voor mijn gevoel anders dan op mijn vaste routes. Waar ik vanmiddag liep vond ik de natuur meer aangelegd in plaats van echte natuur. Dat is natuurlijk lariekoek, want Γ‘lles in Almere is aangelegd. Anders had ik vanmiddag gewoon op de natuurlijke zeebodem van de vroegere Zuiderzee gelopen.

Run 2014-01-07

One thought on “Koerswijziging

  1. Chantal says:

    Dan stond je ‘onder water’ net als veel huizen dezer dagen πŸ˜‰

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: