DRAY BOSMA

Be happy.

Even voor de middag ben ik weer even gaan hardlopen. Aangezien er een stevige zuidenwind stond besloot ik mijn route c.q. parcours aan te passen door eerst richting het zuiden te hardlopen, zodat ik op de terugweg windje mee had. Dus ik liep vandaag een totaal ander parcours in Almere met ook veel natuur, maar voor mijn gevoel anders dan op mijn vaste routes. Waar ik vanmiddag liep vond ik de natuur meer aangelegd in plaats van echte natuur. Dat is natuurlijk lariekoek, want Γ‘lles in Almere is aangelegd. Anders had ik vanmiddag gewoon op de natuurlijke zeebodem van de vroegere Zuiderzee gelopen.

Run 2014-01-07

Een gedachte over “Koerswijziging

  1. Chantal schreef:

    Dan stond je ‘onder water’ net als veel huizen dezer dagen πŸ˜‰

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: