DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen heb ik weer een rondje om de Noorderplassen gelopen. De afstand hiervan is zo’n 15,5 kilometer en ik heb deze afstand in 1:19 uur gelopen. Er stond een stevige zuidwesten wind, maar gelukkig was het niet al te koud/fris, dus al met al heb ik gewoon lekker gelopen. Na mijn run kreeg ik via mijn Nikeplus-app de herinnering dat ik nieuwe hardloopschoenen moest aanschaffen, want met dit paar had ik al de nodige kilometers gelopen en na een bepaald aantal kilometers verliezen ze stabiliteit en hun schokabsorptie. So they say. Nu heb ik altijd gedacht dat hardloopschoenen minimaal zo’n goede 800 kilometer mee kunnen, dus ik wacht nog even een paar maanden met het bestellen van een nieuw paar.

nike

2 thoughts on “Reminder

 1. Aidan says:

  Ik dacht ook dat je nog niet zo lang geleden nieuwe schoenen had gekocht.

  Like

  1. André says:

   Dat klopt. Vorig jaar september..

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: