DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen heb ik weer een rondje om de Noorderplassen gelopen. De afstand hiervan is zo’n 15,5 kilometer en ik heb deze afstand in 1:19 uur gelopen. Er stond een stevige zuidwesten wind, maar gelukkig was het niet al te koud/fris, dus al met al heb ik gewoon lekker gelopen. Na mijn run kreeg ik via mijn Nikeplus-app de herinnering dat ik nieuwe hardloopschoenen moest aanschaffen, want met dit paar had ik al de nodige kilometers gelopen en na een bepaald aantal kilometers verliezen ze stabiliteit en hun schokabsorptie. So they say. Nu heb ik altijd gedacht dat hardloopschoenen minimaal zo’n goede 800 kilometer mee kunnen, dus ik wacht nog even een paar maanden met het bestellen van een nieuw paar.

nike

2 gedachtes over “Reminder

 1. Aidan schreef:

  Ik dacht ook dat je nog niet zo lang geleden nieuwe schoenen had gekocht.

  Like

  1. André schreef:

   Dat klopt. Vorig jaar september..

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: